ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στον Άγιο Αθανάσιο  και στο Γραφείο του Δ/ντή του Σχολείου σήμερα, Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου  2024 και ώρα 12:15, συνήλθε η Επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε με την 4η πράξη  του βιβλίου πράξεων του Διευθυντή, σύμφωνα με το άρθρο 14 της υπ’ αριθμ  20883/ΓΔ4(ΦΕΚ Β’ 456/13-2-2020) Υπουργικής Απόφασης  με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας.»,  με σκοπό την:

  επιλογή της πλέον συμφέρουσας   προσφοράς για την πραγματοποίηση της διδακτικής επίσκεψης των μαθητών της Γ’ τάξης, στη Θεσσαλονίκη

Αφού διαπιστώθηκε από τον  Πρόεδρο της Επιτροπής η νόμιμη απαρτία ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής.

Η επιτροπή λαμβάνοντας  υπόψη:

  1. Το άρθρο 14 της υπ’ αριθμ  20883/ΓΔ4(ΦΕΚ Β’ 456/13-2-2020) Υπουργικής Απόφασης  με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας.»
  2. Την υπ αριθμ. 13/11-1-24 Προκήρυξη  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για  τη  διοργάνωση τετραήμερης εκπαιδευτικής  επίσκεψης  στην Θεσσαλονίκη.
  3. Τις προσφορές Τεσσάρων(4) τουριστικών γραφείων  για την ανωτέρω επίσκεψη.
  4. Αποφάσισε

το άνοιγμα των κλειστών προσφορών της επίσκεψης της προκήρυξης  με υπ’ αριθμ πρωτ 13/11-1-24 (Προορισμός: Θεσσαλονίκη),  οι οποίες έχουν ως εξής:

Α/ΑΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΤΙΜΗ ΑΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
1MAKARIOS TRAVEL400 ΕΥΡΩ
2PLAKIDIS TRAVEL400 ΕΥΡΩ
3KESIDIS TRAVEL 440 ΕΥΡΩ
4ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΔΡΑΜΑΣ400 ΕΥΡΩ

Στη συνέχεια η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια από τις υποβληθείσες προσφορές, και διαπίστωσε, ότι

  • Τρεις προσφορές είχαν ταυτόχρονα την ίδια  συμφέρουσα προσφορά,
  • Οι προσφορές ήταν περισσότερες από τρεις και δεν μπορούσε να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός.
  • Δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για να γίνει επαναπροκήρυξη

 γι’ αυτό ομόφωνα προχώρησε σε κλήρωση μεταξύ των τριών συμφερουσών προσφορών:

Αποτέλεσμα της κλήρωσης ήταν να Κληρωθεί και να  Επιλέγει η προσφορά  Τουριστικού Γραφείου ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΔΡΑΜΑΣ.    

Επίσης η Επιτροπή υπενθυμίζει στα Τουριστικά Γραφεία που μειοψήφησαν ή απορρίφθηκαν ότι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά της επιλογής μέχρι την 12η ώρα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου  2024.

Δημοσιεύθηκε στην Εκδρομές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.